tirsdag 24. juni 2014


 Året i gang!


Emilie storkoser seg i fossesprøytsona nedenfor Kårvatna

Endelig er annerledesåret i gang! Etter mye planlegging, innvilget permisjon fra jobbene våre i Forsvarsbygg og Norsk Skogmuseum og utleie/flytting fra vårt hus i Elverum, er vi nå på plass i "base camp" på Senja. Turen oppover var i seg selv en flott opplevelse for Emilie (5) og pappa, som tok avstikkere innom vakre Todalen i Trollheimen og Steigen i Nordland. Vi fikk fire netter i telt på disse to nydelige plassene i Norge. Mamma Ingvild og Synne (7) kom etter med fly. Nedenfor følger noen bilder fra idylliske Todalen, som anbefales på det sterkeste for friluftsglade familier!

Fosser i øvre Todalen

Emilie med bekkørretfangst i Toåa :)

Gårdsidyll ved Kårvatn




4 kommentarer:

  1. Hallo. Knakende flotte bilder på første blogginnlegg. Smart med blogg fremfor bare FB så bildene kan presenteres på skikkelig måte:-)
    Kos dere videre, ser også ut til at dere har fått smak av sommer på Senja:-)

    Hilsen Henrik

    SvarSlett
  2. Takk for det Henrik :) Joda, etter en god periode med kald nordvesta vind med snøbyger og diverse, er det noen fine perioder nå. Vindstille kveld på sjøen i går, og noen småsei ble sikra til middag:)

    SvarSlett
  3. Dette året blir nok et minne for livet for hele familien. Glupt trekk å opprette en blogg å formidle året på. Fint innlegg, kommer til å følge med.

    SvarSlett
  4. Hyggelig du vil følge med Torbjørn. Blir spennende å se hva året vil bringe av opplevelser for vår del også. Nå bærer det snart av sted over fjell, innom noen fiskevann og ned til en øde bukt ved havet på Yttersida :) Fiskestengene må rigges...

    SvarSlett